achilles-odpravlja-tezave-in-tveganja-pri-poslovanju

Podjetje Achilles odpravlja težave in tveganja pri poslovanju

Zanesljiv finančni partner je nujen za uspešno poslovanje na konkurenčnem trgu, zato je podjetje Achilles s svojo ponudbo atraktivna izbira za mnoga podjetja, ki se želijo izogniti težavam in tveganjem pri vzdrževanju svojih finančnih tokov. Tu imamo na voljo različne rešitve, ki jih je treba seveda prilagoditi situaciji. Ravno zato je dobrodošla pomoč izkušenega partnerja, ki zna pripraviti prave rešitve za vsako podjetje.

Podjetje Achilles se dobro prilagodi strankam iz različnih panog, predvsem pa podjetjem različnih vrst. Načeloma ponuja svoje storitve ambicioznim podjetjem, ki imajo potencial za uspešno poslovno rast na konkurenčnem trgu. Opravlja storitve, ki omogočajo zanesljivo financiranje poslovanja za podjetja, ki potrebujejo reden dotok likvidnih sredstev za investicije v svojo rast in razvoj.

Podjetja, za katera Achilles posebej dobro poskrbi

Ni enega samega profila podjetja, ki bo dobro izkoristilo te storitve. Achilles nudi storitve faktoringa, ki dobro odgovarjajo potrebam različnih podjetij. Ta se med seboj morda ne ujemajo v vseh detajlih in nimajo skupnih niti bolj opaznih značilnosti, kar pomeni, da bržkone obstajajo priložnosti za praktično vsako podjetje.

Najbolj priporočljiv je faktoring sicer za podjetja, ki uspešno poslujejo, a se pri tem ne želijo zanašati na plačilno disciplino svojih kupcev. Prav tako je včasih preprosto nedopustno na plačila čakati toliko časa, kot to pričakujejo kupci. Da bi lahko pripravili konkurenčno ponudbo, morajo podjetja imeti dolge plačilne roke, to pa ogroža zanesljiv dotok sredstev za poslovanje.

Takšne težave so značilne za uspešna start-up podjetja, za izvoznike ter za razna mala in srednje velika podjetja, ki želijo vzdrževati nemoteno poslovno rast. Ravno s takšnimi podjetji Achilles najpogosteje sodeluje, saj lahko zanje pripravi zelo prepričljive rešitve za financiranje poslovanja.

Achilles nudi zanesljivo financiranje poslovanja

Podjetje Achilles nudi faktoring, ki zagotavlja sprotno financiranje poslovanja. Ima sicer več opaznih prednosti, ki so zanimive za različna podjetja:

  • Vzdrževanje likvidnosti s stalnim dotokom sredstev iz prodaje
  • Fleksibilnost pri pripravi ugodne ponudbe za kupce
  • Ugodnosti pri dobaviteljih in druge ugodnosti za hitro poravnavanje obveznosti
  • Priložnosti za investicije v rast in razvoj
  • Razbremenitev na področju upravljanja terjatev

Vse to so prednosti, ki jih lahko dobro izkoristi praktično vsako podjetje. Najpogosteje faktoring razumemo kot storitev, ki nam s takojšnjim financiranjem izdanih računov zagotavlja likvidna sredstva za financiranje poslovanja, a hitro bomo opazili še mnoge druge značilnosti, ki so koristne za poslovanje podjetja. Ravno zato je Achilles dobrodošel partner za mnoga podjetja, ki imajo visoke ambicije in želijo pri svojem poslovanju koristiti napredne finančne storitve.

Achilles je lahko dobra alternativa bančnim kreditom

Zelo zanimiva je ta ponudba tudi za podjetja, ki iščejo vir financiranja za poravnavanje svojih obveznosti. Pogosto se v iskanju teh sredstev obrnemo na banke, ki pa nimajo ugodnih pogojev za mala in srednje velika podjetja. Namesto, da bi se odločali za drage kredite z neugodnimi pogoji in visokimi stroški, lahko izberemo faktoring in poslovanje financiramo z lastno prodajo. Tako je ponudba podjetja Achilles zelo atraktivna tudi kot alternativa bančnim kreditom, ki za večino podjetij tako ali tako niso prava rešitev.