sokovnik-omega

Močni eno vijačni sokovnik Omega z osupljivim dizajnom

Visoko zmogljiv in kakovosten eno vijačni sokovnik Omega je opremljen z močnim električnim motorjem z 200 W in z desetletno garancijo. Tiho delovanje motorja s 63 vrtljaji v eni minuti zmore temeljito razrezati in prežvečiti rastlinska vlakna ter optimalno iztisniti minerale in vitamine iz zelenjave, sadja in pšenične trave.

Na voljo sta dva nastavka s funkcijama za rezanje in stiskanje tako bolj trde kot bolj mehke hrane oziroma živil. Kuhinjski aparat navdušuje z dvostopenjskim sistemom rezanja, kar omogoča optimalno učinkovitost. Ob delovanju z nizkimi obrati pa ne povzroča penjenja kot običajni centrifugalni juicerji. Veliko prednost nudi tudi velik izkoristek, večja odprtina za vstavljanje živil, suha pulpa ter tiho delovanje.

Sokovnik Omega z osupljivim dizajnom

Juicer blagovne znamke Omega je zasnovan tako, da združuje funkcionalnost in estetsko oblikovanje. Mehke krivulje z odsotnostjo trdih robov izpostavijo modernistično zasnovo. Pri izdelavi so uporabljeni materiali najvišje kakovosti, zato stiskalnik in rezalnik sadja in zelenjave nudi visoko mero stabilnosti in vzdržljivosti. Na voljo je v več različnih barvah, pri čemer je mogoče izbirati tudi serije barv s sijajem, pastelnimi barvami in mat barvami. Tako ta kuhinjski aparat deluje usklajeno in dovršeno prav v vsaki kuhinji.

Juicer s prilagodljivi šobami in nastavki

Strojček je na voljo z šobama za sočenje. Pri tem vključuje standardni nastavek za fino sočenje, ki daje zelo fin ter čist sok, kot tudi šobo za grobo sočenje, ki naredi gostejši sok z več kašastih delcev. Omenjena funkcija za grobo sočenje omogoča tudi delo z mehkejšim sadjem, kot so jagode in ananas, zato da se naredi bolj gost sok. Kuhinjski aparat nudi tudi funkcijo, s pomočjo katere je mogoče narediti sorbet, orehovo maslo, otroške kašice, mleko iz oreščkov ali žit, testenine, paradižnikovo salso in veliko več.

Sokovnik Omega – preprosto čiščenje in vzdrževanje

Juicer s preprosto konstrukcijo je zasnovan tako, da je do uporabnika čim bolj prijazen. Pri tem ima malo manjših delov, nima trdih robov in težko dostopnih mest. Čiščenje strojčka po sočenju traja le dve do tri minute. Pri tem ga je mogoče enostavno sprati pod tekočo vodo in s priloženo krtačko odstraniti delce iz šobe.

Kateri dodatki so vključeni v paket za juicer?

Poleg 5,70 kilograma težkega kuhinjskega aparata za iztiskanje in rezanje sadja in zelenjave so v paketu tudi različni dodatki, kot je fin in grob nastavek, šoba za mletje in šoba za testenine, kot so rezanci in špageti. Sokovnik Omega ima v paketu tudi stekleno posodo za sok, posodo za pulpo in krtačko za čiščenje.