Strokovnjak svetuje: Vaš poslovni naslov naj ne bo lociran v bloku

Ste eden izmed tistih, ki želi ali pa ste že ustanovili podjetje in ga vodi od doma? Imeti podjetje doma ni spet tako slaba ideja, saj se z domačim naslovom izognemo mnogim stroškom najema poslovnih prostorov. Je pa drugače, če ste eden izmed tistih, ki živi v stanovanjskem bloku in ima takšne sanje.

Podjetniki, ki živijo v hišnih poslopjih, se lahko veliko lažje odločijo za možnost vodenja podjetja od doma, saj lahko tam ustvarijo prostore, namenjene podjetju, njegovemu obratovanju in delovanju, kar pa je za tiste, ki živijo v stanovanju nemogoče. Ravno tako se pri tistih, ki živijo v stanovanju, pojavi težava z navajanjem naslova.

Namreč, če ste v poslu, ki se ukvarja z izdelavo nekih fizičnih izdelkov ali kakršnih koli drugih storitev se boste slej kot prej soočili tudi s kakšno izmed reklamacij strank glede vaše storitve. Morda se tega že zavedate in se vam po glavi poraja ravno to vprašanje – »Kam bo stranka poslala reklamacijo? V stanovanjski blok že ne more.« Prav tako je tukaj tudi težava s prostorsko omejenostjo v stanovanju.

Ne odlašajte in storite za svoje podjetje najboljše. Premislite o možnosti najema poslovnega naslova, ki vas bo odrešila teh skrbi. Najem poslovnega naslova omogoča tisti naslov, na katerega bo prihajala vaša poslovna pošta in morebitne reklamacije vaših strank. Pri tem pa se lahko ravno tako odločite, da svoje delo vodite od doma (iz stanovanja) ali pa se ravno tako preselite na najeti poslovni naslov. Vsekakor pa je najem poslovnega naslova zagotovo pravilna in obetavna rešitev za vse tiste, ki se soočajo s takšno težavo.

Vir: entrepreneur.com

Leave a Reply